HTTP 200 OK
Allow: GET, PUT, PATCH, DELETE, HEAD, OPTIONS
Content-Type: application/json ;utf-8
Vary: Accept
{
"id": "eptapahtumat:agbuahanmq",
"location": {
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/place/eptapahtumat:afpsj7akzu/?format=api"
},
"keywords": [
{
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/keyword/eptapahtumat:afpqcmmw5y/?format=api"
},
{
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/keyword/eptapahtumat:afst2wxbgy/?format=api"
},
{
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/keyword/eptapahtumat:afpqcmmrly/?format=api"
}
],
"super_event": null,
"event_status": "EventScheduled",
"external_links": [
{
"name": "EP Kalenteri",
"link": "https://www.epkalenteri.fi/event/eptapahtumat:agbuahanmq",
"language": "fi"
},
{
"name": "Facebook",
"link": "https://www.facebook.com/events/1427627444390332/?ref=newsfeed",
"language": "fi"
}
],
"offers": [
{
"is_free": true,
"info_url": {
"fi": "",
"sv": "",
"en": ""
},
"description": {
"fi": "",
"sv": "",
"en": ""
},
"price": {
"fi": "",
"sv": "",
"en": ""
}
}
],
"data_source": "eptapahtumat",
"publisher": "eptapahtumat:oidc:user:8c011852-d859-40f9-aac9-52f74a0cc32d",
"sub_events": [],
"images": [
{
"id": 9576,
"license": "cc_by",
"created_time": "2022-09-15T07:46:13.752117Z",
"last_modified_time": "2022-09-15T07:46:13.752148Z",
"name": "2.png",
"url": "https://dsre702v2imo2.cloudfront.net/event-images/11c4ss9l82qzp99_2.png",
"cropping": "",
"photographer_name": null,
"alt_text": null,
"data_source": "eptapahtumat",
"publisher": "eptapahtumat:oidc:user:8c011852-d859-40f9-aac9-52f74a0cc32d",
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/image/9576/?format=api",
"@context": "http://schema.org",
"@type": "ImageObject"
}
],
"videos": [],
"in_language": [],
"audience": [],
"created_time": "2022-09-15T07:45:23.833167Z",
"last_modified_time": "2022-09-15T07:46:20.706967Z",
"date_published": null,
"start_time": "2022-10-04T06:00:00Z",
"end_time": "2022-10-05T17:00:00Z",
"custom_data": {
"contact_name": "",
"contact_email": "",
"contact_phone": "",
"provider_name": "",
"provider_email": "karoliina.kuusela@helsinki.fi",
"provider_phone": "0505206240",
"other_attachments": "[]",
"registration_description": "{\"fi\":\"https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/119162/lomake.html\",\"sv\":\"\",\"en\":\"\"}"
},
"audience_min_age": null,
"audience_max_age": null,
"super_event_type": "recurring",
"deleted": false,
"replaced_by": null,
"provider_contact_info": null,
"provider": {
"fi": "University of Helsinki Ruralia Institute",
"sv": "",
"en": ""
},
"name": {
"fi": "Innovaatio- ja start up-päivät Seinäjoella",
"sv": "",
"en": ""
},
"description": {
"fi": "<p><strong>Kaksipäiväinen tapahtuma on täynnä inspiroivia esimerkkejä Suomesta ja maailmalta, hyvää ruokaa ja verkostoitumista, pohjalaisia menestystarinoita sekä tutkijoiden puheenvuoroja kestävästä liiketoiminnasta.</strong></p>\n<p>Innovaatio- ja start up -päivät yhdistävät tutkimuksen, koulutuksen ja liiketoiminnan. Tavoitteena on vauhdittaa innovaatioita ja yrittäjyyttä. Kaksipäiväiseen tapahtumaan mahtuu joukko pienempiä tapahtumia. Painopiste on 1) innovaatioyhteistyössä tieteen, koulutuksen ja teollisuuden välillä kestävän kehityksen hengessä ja 2) Etelä-Pohjanmaan start up -yrittäjyyden boostaus. Ilmoittaudu viimeistään 27.9.2022 <a href=\"https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/119162/lomake.html\"><strong>tästä</strong></a><strong>.</strong></p>\n<p><h4>4.10.2022 Elintarvikeinnovaatiot ja älykkäät teknologiat kestävään kehitykseen siirtymisessä - Food Innovations and Smart Technologies in Transition to Sustainability</h4></p>\n<p>9.00 - 9.30 Ilmoittautuminen ja kahvi/tee ja aamupalaa - Registration and coffee/tee and breakfast</p>\n<p>9.30 - 10.15 Kick start - Tervetuloa Etelä-Pohjanmaalle - welcome to South Ostrobothnia<br><strong>Jaakko Kiiskilä</strong> (Seinäjoen kaupunginjohtaja), Welcome to Seinäjoki - space for all the good things<br><strong>Antti Saartenoja</strong> (innovaatiojohtaja Etelä-Pohjanmaan liitto), South Ostrobothnia, meaningful life for everyone (englanniksi / in English)<br><strong>Silvia Gaiani</strong> (Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti), The role of networking in the promotion of food innovation (englanniksi / in English)</p>\n<p>10.15 - 12.15 Get Inspired - Inspiroivia tarinoita Suomesta ja maailmalta (englanniksi / in English)<br><strong>Aline de Santa Izabel</strong> (EIT FAN Helsinki Hub program, VTT), Innovation & Entrepreneurship in FoodTech <br><strong>Sara Roversi</strong> (Future Food Institute, Bologna, Italy), Food and Innovations to regenerate the planet<br><strong>Tomi Särkioja</strong> (University of Tampere), Start-up community building in Vietnam<br><strong>Laura Forsman</strong> (Viikki Food Design Factory University of Helsinki), Incubating food system innovators at the University of Helsinki</p>\n<p>12.15 - 13.15 Lounas, omakustanteinen Komia-ravintolassa - Lunch, self-pay in the restaurant Komia</p>\n<p>13.15 - 14.45 Kestävien ruokainnovaatioiden edistäjät ja estäjät - Yhdessä enemmän? - What is boosting and hindering sustainable food innovations? - Together we are more?</p>\n<p>Paneelikeskustelu - panel discussion (englanniksi / in English)<br>Host: <strong>Sami Kurki,</strong> Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti<br>Panellists: <strong>Mika Kuismanen</strong> (Suomen yrittäjät), <strong>Sanna Joensuu-Salo</strong> (SeAMK), <strong>Anu Hopia</strong> (University of Turku), <strong>Harri Latva-Mäenpää</strong> (Foodwest), <strong>Mirva Lampinen</strong> (VTT), <strong>Hannu Makkonen</strong> (University of Vaasa)</p>\n<p>14.45 - 15.15 Kahvi/tee ja leivonnainen ja hedelmiä / Coffee/tee and pastry and fruits</p>\n<p>15.15 - 16.30 Yrityksien menestystarinat - Business Success Stories <br>Kyrö Distillery, <strong>Jouni Ritola</strong> <br>Valkoinen puu, <strong>Sirkku Ylijoki</strong> <br>Mokarabia, Italy, <strong>Sandro Serenari</strong> (englanniksi / in English)</p>\n<p>Alkaen klo 16.30 Frami B aula: Iltapala, valokuvanäyttely (Photoawards-kilpailun voittajat) sekä mukavaa seurustelua - Evening snacks, photo exhibition (Photoawards winners) and chilling</p>\n<p><strong>Risto Linturi</strong> (Futurists) Radical Transformation of our Food System, Keynote in the Viikki Food Design Factory opening event (video in Auditorium 2).</p>\n<p>Solutions to world hunger and food security, climate crisis, healthy food, animal rights and diminishing free nature. How we can produce our food individually, using globally only an area corresponding the size of the agricultural area of Italy? Novel methods in urban farming, synthetic meat, robot kitchens and solar power enabling food production without industrial sized processes. Production tools include Synthesia and Renderforest. Special thanks to Solar Foods and Moley Robotics for contributing proprietary material. (englanniksi / in English)</p>\n<p><h4>5.10.2022 Tutkimuksen ja investointien rooli innovaatioissa ja yrittäjyydessä (suomeksi / in Finnish)</h4></p>\n<p>9.00 - 9.30 Ilmoittautuminen ja kahvi/tee ja aamupalaa</p>\n<p>9.30 - 11.30 Tietoprovinssi: Tutkimuksesta kestävää liiketoimintaa<br>Tutkijat: <br><strong>Jussi Rasku</strong> (Tampereen yliopisto), Tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä kuljetusreittejä tekoälyyn perustuvalla suunnittelulla<br><strong>Katja Rinne-Koski & Merja Lähdesmäki</strong> (Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti), Yhteiskunnallisella yrittäjyydellä kestävää liiketoimintaa<br><strong>Hannele Suvanto</strong> (Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti), Kriisiä pukkaa – eteläpohjalaisten lyhyiden elintarvikeketjujen resilienssiä kehittämässä<br><strong>Ojala Markus</strong> (SeAMK), PIKI – Paikalliset proteiinit kansainvälisten innovaatioiden lähteenä<br><strong>Angelos Balatsas-Lekkas</strong> (Vaasan yliopisto), Circular business from reusable packaging for fast moving consumer goods (englanniksi / in English)<br><strong>Heli Kurikka</strong> (Tampereen yliopisto), Hyppäys huomiseen – STRATU-hanke sparraa yritykset pohtimaan tulevaisuuden maailmaa<br><strong>Eero Okkonen</strong> (Tampereen yliopisto), Asuntorakentamisen ryhtiliike</p>\n<p>Kommentoijat:<br><strong>Harri Länsipuro</strong> (TEM), <strong>Jyrki Poikkimäki</strong> (VTT), <strong>Tapio Seppä-Lassila</strong> (INTO Seinäjoki)</p>\n<p>11.30 - 12.00 Kampusklubi konsepti, Tampere – Seinäjoki <br><strong>Pasi Vakaslahti</strong> (Tampereen yliopisto)</p>\n<p>12.00 - 13.00 Lounas, omakustanteinen Komia-ravintolassa</p>\n<p>13.00 - 14.30 FIBAN koulutus: Mistä tunnistaa sijoituskelpoisen Start Up yrityksen? <br><strong>Tuomas Pahlman</strong> (FIBAN)</p>\n<p>14.30 - Kahvia/teetä ja leivonnainen sekä verkostoitumista</p>\n<p>Siirtyminen Space Pitch -tapahtumaan Kalevan navettaan Nyykoolinkatu 25 Seinäjoki</p>\n<p>17.30 - alkaen Space pitch Kalevan navetassa. Ilmoittautuminen erikseen Space pitch -tapahtumaan ja lisätietoa <a href=\"https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/spacepitch2022\"><strong>Into Seinäjoen sivuilla</strong></a></p>\n<p><strong>Ilmoittaudu viimeistään 27.9.2022! Please register by 27th of September 2022! </strong><br>Ilmoittaudu <a href=\"https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/119162/lomake.html\"><strong>tästä</strong></a>/Register <a href=\"https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/119162/lomake.html\"><strong>here</strong></a></p>\n<p><strong>Yhteyshenkilö/ Contact person:</strong><br>Hannele Suvanto<br><a href=\"https://www2.helsinki.fi/fi/uutiset/talous-yhteiskunta/hannele.suvanto@helsinki.fi\">hannele.suvanto@helsinki.fi</a></p>\n<p>Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia. Modifications to the programme may occur.</p>\n",
"sv": "",
"en": ""
},
"short_description": {
"fi": "Innovaatio- ja start up -päivät yhdistävät tutkimuksen, koulutuksen ja liiketoiminnan. ",
"sv": "",
"en": ""
},
"location_extra_info": {
"fi": "Kampusranta 9B"
},
"info_url": null,
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/event/eptapahtumat:agbuahanmq/?format=api",
"@context": "http://schema.org",
"@type": "Event/LinkedEvent"
}