HTTP 200 OK
Allow: GET, PUT, PATCH, DELETE, HEAD, OPTIONS
Content-Type: application/json ;utf-8
Vary: Accept
{
"id": "eptapahtumat:aglciwj5di",
"location": {
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/place/eptapahtumat:afpsj7rrou/?format=api"
},
"keywords": [
{
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/keyword/eptapahtumat:afpqcmmw5y/?format=api"
},
{
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/keyword/eptapahtumat:afst2wxbgy/?format=api"
},
{
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/keyword/eptapahtumat:04l8dkifkw/?format=api"
}
],
"super_event": null,
"event_status": "EventScheduled",
"external_links": [
{
"name": "EP Kalenteri",
"link": "https://www.epkalenteri.fi/event/eptapahtumat:aglciwj5di",
"language": "fi"
}
],
"offers": [
{
"is_free": true,
"description": {
"fi": "",
"sv": "",
"en": ""
},
"info_url": {
"fi": "",
"sv": "",
"en": ""
},
"price": {
"fi": "",
"sv": "",
"en": ""
}
}
],
"data_source": "eptapahtumat",
"publisher": "eptapahtumat:oidc:user:574355f1-96ac-44d1-b30f-5188c638f226",
"sub_events": [],
"images": [
{
"id": 86824,
"license": "cc_by",
"created_time": "2025-04-11T10:12:31.307737Z",
"last_modified_time": "2025-04-11T10:12:31.307756Z",
"name": "Seminaari",
"url": "https://epkalenteri-user-content.s3.eu-central-1.amazonaws.com/event-images/defaultimages/Seminaari.jpg",
"cropping": "",
"photographer_name": null,
"alt_text": null,
"data_source": "eptapahtumat",
"publisher": "eptapahtumat:oidc:user:574355f1-96ac-44d1-b30f-5188c638f226",
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/image/86824/?format=api",
"@context": "http://schema.org",
"@type": "ImageObject"
}
],
"videos": [],
"in_language": [],
"audience": [],
"created_time": "2025-04-11T10:15:50.485247Z",
"last_modified_time": "2025-04-11T10:15:57.436139Z",
"date_published": null,
"start_time": "2025-05-08T06:00:00Z",
"end_time": "2025-05-08T09:00:00Z",
"custom_data": {
"contact_name": "",
"contact_email": "",
"contact_phone": "",
"provider_name": "",
"provider_email": "joni.viitala@seamk.fi",
"provider_phone": "+358408301246",
"other_attachments": "[]",
"registration_description": "{\n \"fi\": \"\",\n \"sv\": \"\",\n \"en\": \"\"\n }"
},
"audience_min_age": null,
"audience_max_age": null,
"super_event_type": "",
"deleted": false,
"replaced_by": null,
"short_description": {
"fi": "Tule kuulemaan proteiinimarkkinoiden trendeistä ja uusista teknologioista SeAMKin työpajaan 24.4.2025!",
"sv": "",
"en": ""
},
"provider_contact_info": null,
"provider": {
"fi": "Seinäjoen ammattikorkeakoulu / Future Frami Food Lab -hanke",
"sv": "",
"en": ""
},
"name": {
"fi": "Proteiinimarkkinoiden trendit ja kehittyvät teknologiat -työpaja",
"sv": "",
"en": ""
},
"info_url": null,
"location_extra_info": {
"fi": "F-talo 1. kerros, Sininen auditorio"
},
"description": {
"fi": "<p>Proteiinimarkkinoiden trendit ja kehittyvät teknologiat -työpaja</p>\n<p></p>\n<p><strong>Paikka:</strong> Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Framilla (F-talo 1. kerros, Sininen auditorio), Kampusranta 11, Seinäjoki<br><strong>Aika:</strong> torstaina 8.5.2025 klo 9.00–12.00<br><strong>Kenelle:</strong> ruoka-alan toimijat<br><strong>Mitä maksaa:</strong> tilaisuus on maksuton</p>\n<p></p>\n<p>Tapahtumassa kuulet SeAMK Food Labs -palvelutarjonnasta, pakkauslainsäädännön ajankohtaisista asioista, elintarvikejärjestelmän trendeistä, kuivaus- ja haihdutusteknologioista sekä pääset tutustumaan uusinta teknologiaa käyttäviin pilot-mittakaavan laitteisiin. Uusimpina investointeina tiloista löytyvät membraanisuodatuslaite sekä spraykuivain. Tapahtumaa suositellaan erityisesti ruoka-alan toimijoille, joita kiinnostavat yhteistyömahdollisuudet SeAMK Food Labs -pilotointiympäristössä. Auditorio-ohjelman jälkeen siirrymme SeAMK Food Labs -tiloihin laite-esittelyihin.</p>\n<p></p>\n<p><strong>Tapahtuman ohjelma ja aikataulu:</strong><br>8.45 alkaen aamukahvit<br>9.00 SeAMK Food Labs -palvelumalli<br>9.15 Pakkauslainsäädännön ajankohtaiset<br>9.30 Elintarvikejärjestelmän trendit – proteiinimarkkinat<br>10.00 Haihdutusteknologia<br>10.30 Kuivausteknologia<br>11.00 SeAMK Food Labs -tiloissa tutustuminen uusiin pilot-mittakaavan laitteisiin<br>n. 12.00 Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus verkostoitua alan toimijoiden kanssa sekä omakustanteinen yhteislounas ravintola Raitissa.</p>\n<p></p>\n<p><strong>Tapahtuman ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 2.5.2025.</strong></p>\n<p></p>\n<p><a href=\"https://foodlabs.seamk.fi/\"><strong>Lisätietoa SeAMK Food Labs -palvelusivustosta täällä!</strong></a></p>\n<p></p>\n<p>Kaipaatko lisätietoja tai herääkö kysymyksiä?</p>\n<p>Joni Viitala | Seinäjoen ammattikorkeakoulu<br><a href=\"mailto:Joni.Viitala@seamk.fi\">Joni.Viitala@seamk.fi</a><br>+358 830 1246</p>\n<p></p>\n<p>Elina Huhta | Seinäjoen ammattikorkeakoulu<br><a href=\"mailto:Elina.Huhta@seamk.fi\">Elina.Huhta@seamk.fi</a><br>+358 40 830 0417</p>\n<p></p>\n<p>Tapahtuma järjestetään SeAMKin koordinoimien <a href=\"https://projektit.seamk.fi/kestavat-ruokaratkaisut/future-frami-food-lab/\">Future Frami Food Lab</a> ja<a href=\"https://projektit.seamk.fi/kestavat-ruokaratkaisut/vhh-vastuulliset-ja-vahahiiliset-elintarvikkeet/\"> VHH- vastuulliset ja vähähiiliset elintarvikkeet-</a>hankkeiden yhteistyönä. Hankkeet ovat Euroopan unionin osarahoittamia.</p>\n",
"sv": "",
"en": ""
},
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/event/eptapahtumat:aglciwj5di/?format=api",
"@context": "http://schema.org",
"@type": "Event/LinkedEvent"
}