GET /v1/event/eptapahtumat:aglfz3wcba/?format=api
HTTP 200 OK
Allow: GET, PUT, PATCH, DELETE, HEAD, OPTIONS
Content-Type: application/json ;utf-8
Vary: Accept

{
    "id": "eptapahtumat:aglfz3wcba",
    "location": {
        "@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/place/eptapahtumat:afqmnfntd4/?format=api"
    },
    "keywords": [
        {
            "@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/keyword/eptapahtumat:fko2v01ijf/?format=api"
        },
        {
            "@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/keyword/eptapahtumat:afpqcmmw5y/?format=api"
        }
    ],
    "super_event": null,
    "event_status": "EventScheduled",
    "external_links": [
        {
            "name": "Event Organizer Link",
            "link": "https://projektit.seamk.fi/event/vetytalouden-mahdollisuudet-ruokaketjussa-3-webinaari/",
            "language": "fi"
        },
        {
            "name": "EP Kalenteri",
            "link": "https://epkalenteri.fi/event/eptapahtumat:aglfz3wcba",
            "language": "fi"
        }
    ],
    "offers": [
        {
            "is_free": true,
            "description": {
                "fi": "",
                "sv": "",
                "en": ""
            },
            "info_url": {
                "fi": "",
                "sv": "",
                "en": ""
            },
            "price": {
                "fi": "",
                "sv": "",
                "en": ""
            }
        }
    ],
    "data_source": "eptapahtumat",
    "publisher": "eptapahtumat:oidc:user:042906a2-4bbf-42ab-8b4f-38d715aff204",
    "sub_events": [],
    "images": [
        {
            "id": 88273,
            "license": "cc_by",
            "created_time": "2025-04-22T10:22:01.529488Z",
            "last_modified_time": "2025-04-22T10:22:01.529516Z",
            "name": "Logokimara3.jpg",
            "url": "https://dsre702v2imo2.cloudfront.net/event-images/36n6f8m9scvb0d_Logokimara3.jpg",
            "cropping": "",
            "photographer_name": null,
            "alt_text": null,
            "data_source": "eptapahtumat",
            "publisher": "eptapahtumat:oidc:user:042906a2-4bbf-42ab-8b4f-38d715aff204",
            "@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/image/88273/?format=api",
            "@context": "http://schema.org",
            "@type": "ImageObject"
        }
    ],
    "videos": [],
    "in_language": [],
    "audience": [],
    "created_time": "2025-04-22T09:57:53.306933Z",
    "last_modified_time": "2025-05-07T10:08:21.288945Z",
    "date_published": null,
    "start_time": "2025-05-15T10:00:00Z",
    "end_time": "2025-05-15T11:15:00Z",
    "custom_data": {
        "contact_name": "",
        "contact_email": "",
        "contact_phone": "",
        "provider_name": "",
        "provider_email": "perttu.palkia@seamk.fi",
        "provider_phone": "0406807539",
        "other_attachments": "[]",
        "registration_description": "{\"fi\":\"Ilmoittaudu tapahtumaan täällä: https://link.webropolsurveys.com/EP/9D597F7FC0028933\",\"sv\":\"\",\"en\":\"\"}"
    },
    "audience_min_age": null,
    "audience_max_age": null,
    "super_event_type": "",
    "deleted": false,
    "replaced_by": null,
    "short_description": {
        "fi": "Webinaarissa esitellään Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa -hankkeen tuloksia",
        "sv": "",
        "en": ""
    },
    "provider_contact_info": null,
    "provider": {
        "fi": "Seinäjoen ammattikorkeakoulu",
        "sv": "",
        "en": ""
    },
    "name": {
        "fi": "Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa 3. webinaari",
        "sv": "",
        "en": ""
    },
    "info_url": null,
    "location_extra_info": {
        "fi": "Webinaari pidetään Teams alustalla"
    },
    "description": {
        "fi": "<p>Oletko kiinnostunut kuulemaan vihreän vedyn tuotannosta ja taloudellisista vaikutuksista? <a href=\"https://projektit.seamk.fi/kestavat-ruokaratkaisut/vetytalouden-mahdollisuudet-ruokaketjussa/\">Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa</a> -hanke järjestää päätöswebinaarin, jossa esitellään hankkeen aikana kerättyä tietoa vetytalouteen liittyen.</p>\n<p><strong>Aika:</strong> To 15.05.2025, klo. 13.00–14.15</p>\n<p><strong>Kenelle:</strong> Kaikille yrityksien edustajille, opiskelijoille, sekä sidosryhmän edustajille</p>\n<p><strong>Paikka:</strong> Teams, voit ilmoittautua webinaariin <a href=\"https://link.webropolsurveys.com/EP/9D597F7FC0028933\">täältä</a>.</p>\n<p><strong>Hinta:</strong> Ei osallistumismaksua, linkin webinaariin saat ilmoittautumisen yhteydessä</p>\n<p><strong>Aikataulu:</strong></p>\n<p>13.00–13.05 Webinaarin avaus, Perttu Palkia, SEAMK</p>\n<p>13.05–13.15 PEM elektrolyyserin teknistaloudellinen mallinnus, Kirsi Spoof-Tuomi, Vaasan yliopisto</p>\n<p>13.15–13.25 Vetytalouden lainsäädännön ja politiikan arviointi, Kristian Siikavirta, Vaasan yliopisto</p>\n<p>13.25–13.40 Vihreän vedyn taloudelliset vaikutukset ruokaketjussa, Perttu Palkia, SEAMK</p>\n<p>13.40–13.50 Vedyn tuotanto aurinkoenergialla ja elektrolyyserillä, sekä kustannusten mallintaminen, Kalle Lehtola, Tampereen yliopisto</p>\n<p>13.50–14.15 Kysymyksiä ja keskustelua</p>\n<p><strong>Lisätietoja:</strong></p>\n<p>Perttu Palkia, perttu.palkia@seamk.fi, +358 40 680 7539</p>\n",
        "sv": "",
        "en": ""
    },
    "@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/event/eptapahtumat:aglfz3wcba/?format=api",
    "@context": "http://schema.org",
    "@type": "Event/LinkedEvent"
}