HTTP 200 OK
Allow: GET, PUT, PATCH, DELETE, HEAD, OPTIONS
Content-Type: application/json ;utf-8
Vary: Accept
{
"id": "eptapahtumat:aglfz3wcba",
"location": {
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/place/eptapahtumat:afqmnfntd4/?format=api"
},
"keywords": [
{
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/keyword/eptapahtumat:fko2v01ijf/?format=api"
},
{
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/keyword/eptapahtumat:afpqcmmw5y/?format=api"
}
],
"super_event": null,
"event_status": "EventScheduled",
"external_links": [
{
"name": "Event Organizer Link",
"link": "https://projektit.seamk.fi/event/vetytalouden-mahdollisuudet-ruokaketjussa-3-webinaari/",
"language": "fi"
},
{
"name": "EP Kalenteri",
"link": "https://epkalenteri.fi/event/eptapahtumat:aglfz3wcba",
"language": "fi"
}
],
"offers": [
{
"is_free": true,
"description": {
"fi": "",
"sv": "",
"en": ""
},
"info_url": {
"fi": "",
"sv": "",
"en": ""
},
"price": {
"fi": "",
"sv": "",
"en": ""
}
}
],
"data_source": "eptapahtumat",
"publisher": "eptapahtumat:oidc:user:042906a2-4bbf-42ab-8b4f-38d715aff204",
"sub_events": [],
"images": [
{
"id": 88273,
"license": "cc_by",
"created_time": "2025-04-22T10:22:01.529488Z",
"last_modified_time": "2025-04-22T10:22:01.529516Z",
"name": "Logokimara3.jpg",
"url": "https://dsre702v2imo2.cloudfront.net/event-images/36n6f8m9scvb0d_Logokimara3.jpg",
"cropping": "",
"photographer_name": null,
"alt_text": null,
"data_source": "eptapahtumat",
"publisher": "eptapahtumat:oidc:user:042906a2-4bbf-42ab-8b4f-38d715aff204",
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/image/88273/?format=api",
"@context": "http://schema.org",
"@type": "ImageObject"
}
],
"videos": [],
"in_language": [],
"audience": [],
"created_time": "2025-04-22T09:57:53.306933Z",
"last_modified_time": "2025-05-07T10:08:21.288945Z",
"date_published": null,
"start_time": "2025-05-15T10:00:00Z",
"end_time": "2025-05-15T11:15:00Z",
"custom_data": {
"contact_name": "",
"contact_email": "",
"contact_phone": "",
"provider_name": "",
"provider_email": "perttu.palkia@seamk.fi",
"provider_phone": "0406807539",
"other_attachments": "[]",
"registration_description": "{\"fi\":\"Ilmoittaudu tapahtumaan täällä: https://link.webropolsurveys.com/EP/9D597F7FC0028933\",\"sv\":\"\",\"en\":\"\"}"
},
"audience_min_age": null,
"audience_max_age": null,
"super_event_type": "",
"deleted": false,
"replaced_by": null,
"short_description": {
"fi": "Webinaarissa esitellään Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa -hankkeen tuloksia",
"sv": "",
"en": ""
},
"provider_contact_info": null,
"provider": {
"fi": "Seinäjoen ammattikorkeakoulu",
"sv": "",
"en": ""
},
"name": {
"fi": "Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa 3. webinaari",
"sv": "",
"en": ""
},
"info_url": null,
"location_extra_info": {
"fi": "Webinaari pidetään Teams alustalla"
},
"description": {
"fi": "<p>Oletko kiinnostunut kuulemaan vihreän vedyn tuotannosta ja taloudellisista vaikutuksista? <a href=\"https://projektit.seamk.fi/kestavat-ruokaratkaisut/vetytalouden-mahdollisuudet-ruokaketjussa/\">Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa</a> -hanke järjestää päätöswebinaarin, jossa esitellään hankkeen aikana kerättyä tietoa vetytalouteen liittyen.</p>\n<p><strong>Aika:</strong> To 15.05.2025, klo. 13.00–14.15</p>\n<p><strong>Kenelle:</strong> Kaikille yrityksien edustajille, opiskelijoille, sekä sidosryhmän edustajille</p>\n<p><strong>Paikka:</strong> Teams, voit ilmoittautua webinaariin <a href=\"https://link.webropolsurveys.com/EP/9D597F7FC0028933\">täältä</a>.</p>\n<p><strong>Hinta:</strong> Ei osallistumismaksua, linkin webinaariin saat ilmoittautumisen yhteydessä</p>\n<p><strong>Aikataulu:</strong></p>\n<p>13.00–13.05 Webinaarin avaus, Perttu Palkia, SEAMK</p>\n<p>13.05–13.15 PEM elektrolyyserin teknistaloudellinen mallinnus, Kirsi Spoof-Tuomi, Vaasan yliopisto</p>\n<p>13.15–13.25 Vetytalouden lainsäädännön ja politiikan arviointi, Kristian Siikavirta, Vaasan yliopisto</p>\n<p>13.25–13.40 Vihreän vedyn taloudelliset vaikutukset ruokaketjussa, Perttu Palkia, SEAMK</p>\n<p>13.40–13.50 Vedyn tuotanto aurinkoenergialla ja elektrolyyserillä, sekä kustannusten mallintaminen, Kalle Lehtola, Tampereen yliopisto</p>\n<p>13.50–14.15 Kysymyksiä ja keskustelua</p>\n<p><strong>Lisätietoja:</strong></p>\n<p>Perttu Palkia, perttu.palkia@seamk.fi, +358 40 680 7539</p>\n",
"sv": "",
"en": ""
},
"@id": "http://epkalenteri.linkedevents.fi/v1/event/eptapahtumat:aglfz3wcba/?format=api",
"@context": "http://schema.org",
"@type": "Event/LinkedEvent"
}